Knudde back in town

Hey Drienerloërs!

 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat van me heb laten horen, excuses daarvoor. Ook ijsberen kunnen blijkbaar corona krijgen. Toen ik na een paar maanden aan de beademing er net weer bovenop was gekomen in september, besloot de KNVB de competitie stil te leggen. Als mascotte van de mooiste club van Nederland moest ook ik dus aan de corona-werkloosheid gaan geloven. Ik heb ook nog geprobeerd bij Ajax te solliciteren, maar toen ik hoorde dat Promes niet zo fan was van ijsberen, heb ik uit voorzorg afgezegd om eventuele steken te voorkomen. 

Omdat de winters in Nederland voor ijsberen niet je van het zijn qua temperatuur,  besloot ik maar op vakantie te gaan naar Zweden om te vertoeven in mijn natuurlijke habitat. Genietend van mijn Zweedse balletjes hoorde ik van het weekend dat er in Enschede ook winterse tijden aan zouden breken met veel sneeuw en kou. Dit was voor mij het teken om op huus an te goan en terug te keren naar het mooie Twente. 

Vanaf nu ben ik dus ook weer beschikbaar om al jullie prangende vragen te beantwoorden. Deze kunnen gestuurd worden naar knudde@vvdrienerlo.nl

 

Hopelijk kan ik jullie snel weer langs de lijn aanmoedigen!

 

Met warme berenknuffels,

 

Knudde

Gemaakt
2021-02-08 12:38:37
Aangepast
2021-02-08 12:42:10
Auteur
cbuijs
0 reacties