Knudde #3: Waar blijven de vlogs van Drienerlo?

Lieve Knudde, 

Als topfan van Drienerlo volg ik de club op de voet. Je zou wel kunnen zeggen dat ik hart voor de club heb. Deze passie is begonnen te groeien toen ik de eerste video van ‘wat weet jij?’ op het Drienerlo Youtube kanaal zag op 10 december 2017. Na het zien van deze video werd ik nieuwsgierig naar de club. Uiteindelijk ben ik lid geworden en droom ik het liefst elke nacht over de club. Mijn liefde is dus wel gegroeid, alleen het aantal afleveringen van ‘wat weet jij?’ staat nog steeds op 1!! Mijn vraag aan jou Knudde is dan ook: waar blijft de rest van de afleveringen?! Komen er binnenkort nog afleveringen of andere video’s? Ik hoop dat hierdoor meer mensen kennismaken met Drienerlo en ook een passie krijgen voor deze club. Net zoals hoe het bij mij begonnen is.

 

Liefs, fanboy123

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve fanboy123,

Wat goed om te horen dat de eerste aflevering van ‘Wat weet jij?’ zo goed bij je in de smaak is gevallen. Ik snap dat je met smacht hebt zitten wachten op nieuwe afleveringen en wat zuur voor je dat deze niet zijn gekomen. Helaas hebben achter de schermen toentertijd vervelende situaties gespeeld. Zo is de camera kapot gegaan, zijn de opgenomen video’s verloren gegaan en noem zo maar op. Door al deze tegenslagen was het moeilijk voor het team om motivatie te vinden om nieuwe afleveringen te maken. Zonde als je het mij vraagt! 

Daarom heb ik, Knudde, heel hard mijn best gedaan om een nieuw fantastisch team op te zetten voor de redactie en het is me gelukt! Dus gelukkig kan ik je goed nieuws geven en komt er binnenkort een splinter nieuwe aflevering van ‘Wat weet jij?’. Ze zijn druk aan het editen dus het zal niet lang meer duren. Helaas moet ik je ook teleurstellen want vanwege Corona komt er in de komende tijd maar 1 aflevering online. Zodra het weer kan, zullen ze de draad weer oppakken en komen er meer video’s! 

Hopelijk heb ik je met dit bericht een beetje vrolijk gemaakt en krijgen nog meer mensen zo’n passie met de club zoals jij dat al hebt!


Heel veel liefs,
Knudde 

Gemaakt
2020-05-30 18:01:14
Aangepast
2020-05-30 18:01:14
Auteur
cbuijs
0 reacties